HOME  |  Bericht van het oranjevereniging-bestuur

Bericht van het oranjevereniging-bestuur

Wij als oranjevereniging-bestuursleden hebben een gemeenschappelijke deler; een enorme drijfveer om een verbindend dorpsfeest te organiseren. Met en voor dorpelingen - en natuurlijk ook andere gasten - om samen van onze fantastische omgeving te genieten en mensen met elkaar in contact te brengen.

Natuurlijk begrijpen wij de ernst waardoor dit jaar onze koningsdagviering geen doorgang kon vinden! Met pijn in onze harten hebben we deze dag beleefd.
Juist nu, een tijd waarin zoveel mensen leed ervaren en minder contact hebben met familie, vrienden, buren, dorpsgenoten... wensten wij contact en ontmoetingen voor iedereen (als een kroon op de Koningsdag).
Het weer was een mooi cadeau, gelukkig. Samen zingen vanuit eigen grondgebied was ook uniek en fijn. De slingers en vlaggen gaven het dorp oranjegevoel. Dank daarvoor!

Wij wensen jullie allemaal veel gezondheid en samenzijn (ook al is dat virtueel of op afstand). Ook wensen we iedereen zelfredzaamheid in fysieke en financiƫle zin. We hebben een mooi dorp!

Tot volgend jaar, hopende dat Koningsdag dan uitbundig mag.

Connie, Christel, Glenny, Hans, Jaap, Mark, Marjolein, Thoos