Over ons

Veel Driebergenaren, jong en oud, zijn opgegroeid met de activiteiten van de Oranjevereniging Driebergen-Rijsenburg. Al meer dan honderd jaar worden feesten georganiseerd ter gelegenheid van de verjaardag van de Koning of Koningin en bij andere heugelijke gebeurtenissen rond het Koninklijk Huis.

Voor het kunnen realiseren van al deze activiteiten is de Oranjevereniging voornamelijk afhankelijk van haar leden en sponsoren. Met de jaarlijkse bijdrage van ruim 700 leden, de bijdrage van een groot aantal sponsoren en een subsidie van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug worden de activiteiten gefinancierd.

Door de grote inzet van bestuursleden en vrijwilligers kan ieder jaar een goed programma worden gepresenteerd. Om dit in de toekomst te kunnen blijven doen is het van belang dat de Oranjevereniging haar ledental op peil houdt en blijft uitbreiden.

De Oranjevereniging heeft een groot aantal leden en een bestuur die zich inzetten voor een actief sociaal programma waarin de gezelligheid en saamhorigheid van Driebergen centraal staan.

 

Voorzitter: Dhr. Hans den Hartog
Secretaris: Mevr. Christel Melman
Penningmeester: Dhr. Jaap Tigelaar
Leden:
Mevr. Glenny Amesz
Dhr. Mark Bakker
Mevr. Marlies Geel
Mevr. Marjolein Ruppert
Mevr. Connie Schothorst
Mevr. Thoos Stoffer


Voor contact kunt u mailen naar het secretariaat.

Voor contact over uw lidmaatschap kunt u mailen naar de ledenadministratie.