Programma - Aurora

Harmonie Aurora treedt weer voor u op! Het ziet ernaar uit dat we dit jaar weer voor u kunnen spelen op Koningsdag, de Dodenherdenking op 4 mei, de avondvierdaagse en het jaarlijkse concert in de voortuin van Beukenhorst op 27 juni. En we vieren ons 125-jarig bestaan met een jubileumconcert op zaterdag 18 juni. We hebben er veel zin in!
 

De afgelopen twee jaar hebben we nauwelijks inkomsten gehad, terwijl de kosten wel doorliepen. We willen daarom een beroep op u doen om vooral naar onze concerten te komen. U steunt ons dan door een entreekaartje te kopen. Daarnaast willen we u vragen eens na te denken over een donateurschap. Daarmee draagt u bij aan het voortbestaan van de vereniging. Iedere bijdrage is welkom. 

Wat doen we met uw bijdrage? 

Voorbereiding van optredens, aanschaf van muziek, huur van concertlocaties, onderhoud van het muziekgebouw, aanschaf en onderhoud van instrumenten, dirigenten betalen, om maar een paar dingen te noemen.
 
Wilt u ons steunen? Stuur dan een mail met uw contactgegevens naar [email protected] en dan nemen we contact met u op voor meer informatie.


Muzikale groet, bestuur en leden van Muziekvereniging Aurora