Koningsmarkt 

In het oranje gemarkeerde gebied op de plattegrond onderaan deze pagina zijn marktplaatsen te huur die per straat zijn genummerd. 

De plekken zijn drie meter lang, de diepte hangt af van de locatie.


Van 06.00 tot 08.00 uur mag je het terrein op (ook met auto’s) om je plek in te richten. Om 08.00 uur moeten alle auto’s weg zijn. De markt duurt tot 16.00 uur.

Wat mag ik verkopen?

Je mag je eigen tweedehands spullen ter verkoop aanbieden. 

Het is niet toegestaan om eten en drinken te verkopen.  

Tijdens de inschrijfdata kun je je plaats op de markt uitkiezen. Op beide dagen is de zaal een uur voor aanvang al open en kun je een nummertje trekken uit het apparaat dat de Oranjevereniging ter beschikking stelt.

Hoe kom ik aan een plaatsbewijs?

Ben je lid van de Oranjevereniging? Dan ontvang je een brief met daarbij het inschrijfformulier voor de Koningsmarkt. Deze vul je in en neem je op zaterdag 6 april 2024 mee naar de inschrijvingsochtend bij Buitenplaats de Bergse Bossen van 08.00 tot 12.00 uur. 
Voor leden kost een marktplaats € 5,00 en een eventuele tweede plek kost € 7,50.

 

Ben je nog geen lid van de Oranjevereniging?
Download dan het inschrijfformulier. Dit vul je in (je naam op beide gedeelten + je adres- en contactgegevens, het vakje 'lidnummer' kun je leeg laten). Neem het formulier op zaterdag 13 april 2024 mee naar de inschrijvingsochtend bij Buitenplaats de Bergse Bossen van 09.00 – 11.00 uur. 
Kosten zijn € 12,50 per marktplaats.TIP: Wil je niet heel vroeg je bed uit en lang in de rij staan en maakt het je niet zo uit waar je een plek krijgt op de markt? Maak dan gebruik van ons 'Snelloket' tijdens de inschrijfdagen! Je kunt hier een aantal voorkeursstraten en -plekken doorgeven. We houden daar zoveel mogelijk rekening mee. Nadat je je contactgegevens achter hebt gelaten en voor je plek(ken) hebt betaald, krijg je een bewijs mee en kun je lekker naar huis. We sturen je een SMS later op de dag met de toegewezen plek(ken) te laten weten. Uit ervaring van de afgelopen jaren weten wij dat mensen tevreden zijn over deze mogelijkheid.